Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euskadi Invest S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Electropalan
Brand
AirOne 300 si 200
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriem si vindem electropalan cu urmatoarele caracteristici :
Sarcina maxima 200/300 kg,
Viteza de ridicare 19 m/min,
Inaltimea maxima de lucru 25 m,
Tamburul de infasurare a cablului de otel este situat transversal pe stalpul de fixare; acest amanunt imbunatateste alunecarea si elimina periculoasa acumulare a funiei de o singura parte, cauzata de flexiuni elastice ale structurilor sub sarcina.

Grupul moto-reductor este realizat cu angrenaje de otel cu dantura elicoidala, scufundate in ulei.

Dantura elicoidala permite o functionare mai silentioasa a reductorului, in timp ce, folosind uleiului ca lubrifiant se obtine o mai mare protectie si o prelungire a duratei de viata a masinii.

Lubrificarea cu ulei permite, in conditii similare, o durata de viata a angrenajelor dubla fata de lubrifierea cu unsoare.

Elevatorul Airone este echipat cu un dispozitiv de siguranta care opreste urcarea sarcini in punctul de inaltime maxima.

Limitatorul de cursa electric este situat in varful bratului sub scripetele de expediere.
(doar pentru Airone 200) AIRONE 200 este echipat cu un sasiu extensibil care mareste lungimea bratului cu 850 mm, pana cand acesta atinge lungimea maxima de 1100 mm. Sarcina maxima de 200 kg ramane neschimbata pentru intreaga extensie. Aceasta caracteristica ii permite lui Airone 200 ridicarea de materiale cu gabarit mare, eliminand in intregime riscul de izbire de structuri.

Nivelul de zgomot de numai 75 db(A), spatiul redus pe care il ocupa, permite sa se lucreze fara a provoca zgomot daunator pentru sanatatea operatorului si fara deranj pentru ambient.
Din Gura in Gura